GSM szerviz tanfolyamot hol érdemes végezni Budapesten?
Figyelt kérdés
Megéri? Nulla forrasztási tudással, rossz fizika ismerettel meg lehet próbálni? Amit láttam 152eFt
Csak azt nem tudom megéri-e, illetve mennyire ad elismert papírt.
Amit találtam neten elsőre, ott a szerviz szót hosszú í-vel írták, ami - ha jól tudom - helytelen, na most ez elég ciki, ha még a szakma nevét sem tudják helyesen leírni a weboldalukon.
2014. máj. 18. 23:45
1/1 anonim válasza:
nezd, ha forrasztani sem tudsz, biztos neked valo ez a szakma? a gsm szervizesek minimum valami muszeresz/elektromuszeresz technikusi vegzettseggel csinaljak, amit csinalnak, egy lehuzos tanfolyamon ket honap alatt garantaltan nem fogod ezt megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!