Hy mesterlövész szeretnék lenni a seregben milyen tanfolyam vagy egyáltalán milyen kritériumok vannak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 19:38
1/8 anonim válasza:
El kell végezned a Nemzetvédelmi Egyetemet. Ha kiemelkedőek az eredményeid, akkor választhatsz majd olyan szakirányt ahol akár ezt is kitanulhatod. De sok esélyt azért ne adj a dolognak.
2/8 anonim válasza:
8-10 év és már lövöldözhetsz is. Miből gondolod hogy jó lövő vagy? Menj zsoldosnak valami háborús övezetbe, majd elmegy a kedved a lövöldözéstől.
3/8 anonim válasza:
Tanfolyam:D Ez nem ilyen gyorstalpaló folyamat, ahol 6 hónap után kapsz egy bizonyítványt hogy "Bravo, maga mától mesterlövész". Ez nem így működik. Ez nem OKJ-s képzettség:DDD
4/8 A kérdező kommentje:
jó lövő vagyok pisztollyal és vadászpuskával is mert a rokonom vadász a másik zsaru.
2010. jan. 16. 12:43
5/8 anonim válasza:
"A célzás nem vérben folyik , de ha jol célzol vér folyik "
Legyél inkább orvos ha okosnak hiszed magad mert a mesterlövészethez átlagon felüli intelligencia kell meg kell becsülni (!) másodpercek allat lövészeti paramétereket , hígy nekem én tudom :)
6/8 anonim válasza:
ez egy olyan dolog , hogy nem te valasztasz hanem inkabb a loveszet valaszt teged. Nem art polgari elokepzetseg en 14 evesen elkezdtem sportloni az ute-nel igazoltak le amatorkent. 19 evesen lettem katona lövesz alapkepzetseg, majd geppuska iranyzo majd lovesz. utana irany tata rohamlovesz rajtamogato precizios lovesz, majd precizios lovesz, utana nagy fordulat rendesz kvnr kepzes es le is szereltem. neked azt tudom javasolni, hogy a helyileg illetekes toborzoirodaban jelentkez katonanak lovesznek tatara. arra keszulj fel, hogy netto 80000 Huf a fizetes, ja es ne ugy kezd,hogy mesterlovesz akarsz lenni rokton maszt fogsz nyerni nekemis volt olyan katonam aki igy kezte (raktaros lett) ha jo vagy ugy is kialakul meg hat mi ezt inkabb ugy hívjuk, hogy precizios lovesz. mesterloveszek inkabb rendorsegi kifejezes a mienk sokkal osszetetebb es sokkal tobb lepcsos. szoval ha jelentkeztel , nbh atvilagitott fizikalisan keszulj fel 2 perc 50 fekvő 70 felules 15perc alatt 3200 futas es akkor fizikai meg is van. 2 napos kivizsgalas van, pszihikan, szemeszeten, hallasvizsgalaton, ha elbuksz nem sok az esely a tobbin sem art megfelelni (2 vizsgalaton kidolsz az ellen lehet fellebezni 3-nal repulsz) ha mind ez sikerult var szentendre 6 het bentlakasos alapkikepzes, majd tata alp es szakalapi kepzes. Ami nagyjabolarrol szol hogy a vegso kimerultsegig rohangalsz kuszol-maszol stb.. vagy csak fekszel egyhelyben orakat alcazod magad zacsibakakilsz stb. s ha megfelelsz talan kapsz loni egy szvd-t nagyjabol errol almodhatsz. Ha tovabb szeretnel julni akkor nem art tiszthelyetes lenni ha felvesznek tiszthelyetes iskolaba (csak allomanyon belul vesznek fel parancsnok jovahagyas maskep ugy sem megy) irany vissza szentendre 6 honap es akkor mar talan komolyabban is vesznek es persze nem art minden tanfolyamot elvegezni amit csak lehet. nem art a katonai idod alatt egy ket misszio, egy ket dicseret se az elorejutashoz en 1998-ban szereltem fel 2008-ban szereltem le kozben megjartam mas fegyveres testuletet 10 ev utan jutottam el odaig, hogy gepardal is lotem, ja es amerikaiakat kepeztunk ki ra. mert a gepard naluk is rendszeresitett. roviden ennyi persze ez sokkal hosszab es bonyolultabb.
7/8 anonim válasza:
előző... tudsz nekem adni egy e-mailt?:D jólenne a segítséged:)
8/8 anonim válasza:
nekem is tudnatok egy email cimet adni? :)
nagyon erdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!