Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Pannon nyelvizsga vagy a ITK...

Pannon nyelvizsga vagy a ITK ORIGO a könnyebb letenni angol alapfokon?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 15:00
 1/4 anonim válasza:
Az Origon ugytudom magyarul kell írni a választ pl hallgatás után,ezért állítólag nehéz gyorsan átkonvertálni az anyadban. A Pannont nem annyira ismerem,viszont alapfokkal elmehetsz street-clean managernek szoval sokat nemér.Én ECL-en tettem le a középfokot,azt külföldön is mindenhol elismerik és ott részvizsga ismételhető,magyarul ha komplexre mész és elbukod az egyik részét(pl írásbeli) a másik (szóbeli) része meglesz.
2010. jan. 9. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:

szóbelin az Origó a legkönnyebb, írásbelin a Pannon egyszerűbb lehet. Bár az alapfok nem olyan sok nyelvtant-szókincset igényel, szerintem bármelyik sikerülhet elsőre.. :) Origó olcsóbb egy icipicit.. :)

néz meg mindkettőt

2010. jan. 11. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én egy olyan nyelviskolába jártam, ahol a Pannon nyelvvizsgára készítettek fel, de én mégis az Origósat választottam, mert egyszerűbb, kevesebb feladatra kell koncentrálni (szövegértés, űrlap, levél), s mert ez volt az olcsóbb.

Ismertem korábban az origós nyelvvizsgát, mert németből középfokon elég nehéz volt és végül akkor a Telcnél tettem nyelvvizsgát, de az alapfokra azt gondoltam, hogy nem olyan nehéz. A szóbelin is nagyon rendesek voltak. Egyedül a magnó miatt kell mennem újból, mert nem lett meg a 40 %.

Van is egy jó kis könyv, most adták ki nemrég, ami 20 komplett feladatot tartalmaz, illetve még ajándékba adtak 10-et, amit online módon lehet elérni.

(Akadémia Kiadó, Angol alapfokú írásbeli nyelvvizsga. Szerző: Dezsényi István)

Ezen a linken csemegézhetsz!

[link]

Sok sikert!

2010. febr. 11. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A magnó mindig a legnehezebb
2016. ápr. 12. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!