Pannon nyelvizsga vagy a ITK ORIGO a könnyebb letenni angol alapfokon?
szóbelin az Origó a legkönnyebb, írásbelin a Pannon egyszerűbb lehet. Bár az alapfok nem olyan sok nyelvtant-szókincset igényel, szerintem bármelyik sikerülhet elsőre.. :) Origó olcsóbb egy icipicit.. :)
néz meg mindkettőt
Szia! Én egy olyan nyelviskolába jártam, ahol a Pannon nyelvvizsgára készítettek fel, de én mégis az Origósat választottam, mert egyszerűbb, kevesebb feladatra kell koncentrálni (szövegértés, űrlap, levél), s mert ez volt az olcsóbb.
Ismertem korábban az origós nyelvvizsgát, mert németből középfokon elég nehéz volt és végül akkor a Telcnél tettem nyelvvizsgát, de az alapfokra azt gondoltam, hogy nem olyan nehéz. A szóbelin is nagyon rendesek voltak. Egyedül a magnó miatt kell mennem újból, mert nem lett meg a 40 %.
Van is egy jó kis könyv, most adták ki nemrég, ami 20 komplett feladatot tartalmaz, illetve még ajándékba adtak 10-et, amit online módon lehet elérni.
(Akadémia Kiadó, Angol alapfokú írásbeli nyelvvizsga. Szerző: Dezsényi István)
Ezen a linken csemegézhetsz!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!