Ha fodrásztanonc vagyok, elmehetek egy szalonba besegítőnek, csak hogy nézzem, és képben legyek, hogy hogy is megy ez?
Jobb helyeken fizetni kell ezért. Arra amit leírtál, van ember, sőt ez mindenkinek a feladata aki ott dolgozik. Te nagyon sok tudást meg tudsz ott szerezni, viszont belőled semmi haszna nincs az üzletnek. Ebben a szuper gazdasági helyzetben még beeső ember se nagyon van, tehát vendégeid sem lesznek, bevételt sem produkálsz.
A zsidrónál, hajasnál is több százezer forintot kérnek, és maradjunk annyiban, hogy ha esetleg ott maradsz, és lesznek vendégeid, akkor is nagy arányban kirúgnak egy éven belül, hogy a rutinos régiek átvegyék a tieidet, neked pedig ne kelljen fizetést adni...
Nálunk 100 ezer ft. a tanulói díj...
igen, ezért gondoltam én is...
amit az első leírt, az az, hogy ott töltöm a gyakorlatot, de a kettő nagyon más, nem oktatás miatt mennék oda, van hol tanulnom. annyi érdekel, hogy mi megy a "való világban"
Szia. Nem tudom, hogy későn írok-e, de szerintem sokkal jobb elmenni egy külső fodrászatba gyakorlatra, mint egy belső tanműhelybe mivel:
1: ahogy te is írtad, meglátod milyen ez a való világban
2: az oktatónak nem kell egyszerre 10-15, vagy annál is több gyerekre figyelnie, csak RÁD, ezért könnyebben is javítja ki a hibáidat stb.
Én szeptembertől fogok egy ilyen suliba járni, már meg van kihez megyek tanfolyamra, mesterfodrász, havi 20 ezret kér. De ez szerintem a legalsó határ, hallottam már havi 50 illetve 150ezer forintos gyakorlati díjakról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!