Tudnátok ajánlani jobb agyféltekés rajztanfolyamot? És tényleg nagyon profin lesz képes rajzolni az, aki ezt végig csinálja?
Szia!
Én elvégeztem egyet, az eredménnyel elégedett voltam, óriási a változás a kezdeti és a záró rajzaim között, de egyet kell értenem az első válaszolóval. Látásmódot ad, illetve némi technikai segítséget ahhoz, hogy amit látok, hogyan rajzoljam le. Elsősorban fényképről arcot másolni tanított, és mivel nincs belső, speciális tehetségem a rajzoláshoz, a rajzaim az egyértelműen felismerhető, de semmi több szinten maradnak. Szóval önmagában a jobb agyféltekés tanfolyamtól nem leszel profi (egyéniséggel teli képet alkotó) rajzoló - szerintem-, de adhat pluszt. Ha érdekel, privátban el tudom küldeni az én tanárom nevét.
Én elvégeztem.
Egyet kell értenem az előttem szólókkal, de annyival kiegészíteném, hogy nálam az alapot szolgáltatta.
Megtanítottak eszközöket használni (szén, ceruza, gyurmaradír stb.) ami jó volt, mert a műszaki rajzon kívül soha nem rajzoltam. Lehetőségem volt tovább is járni a tanáromhoz "rajnapokra", ahol megismerkedtünk az arányokkal, az arc különböző részeivel stb. amiből megint sokat tanultam. De szerintem olyan 0 tehetséggel mint amilyen nekem van soha nem leszek rajzművész bármit is csinálok. De egy tojást már le tudok rajzolni ha elém teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!