Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tudnátok ajánlani jobb agyfélt...

Tudnátok ajánlani jobb agyféltekés rajztanfolyamot? És tényleg nagyon profin lesz képes rajzolni az, aki ezt végig csinálja?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan emberek válaszára várok akik már voltak ilyenen:) Meg tudom a neten van fent egy csomó ilyen oldal, de mindegyik ugyanolyannak tűnik:D ezért kérdezem, hogy van-e olyan aki volt valamelyiken és tudná-e ajánlani.
2014. jún. 23. 15:39
 1/4 anonim válasza:
"profin" nem fogsz majd tudni, vagy akár igen, rajtad múlik. Legtöbb esetben ez a képzés annyit ad, hogy le tudsz fotóról másolni egy arcot, úgy hogy felismerhető legyen. Mindenki ugyanolyan stílusú másolatokat készít. Ha ez neked elég, akkor hajrá. Ajánlom inkább ,hogy autodidakta módon kezdj el rajzolgatni, majd ráérzel az ízére. Rengeteg gyakorlással lehet fejleszteni a rajztudást, szerintem ez jóval többet ér mint egy ilyen tömegképzés, és még ingyé' is van.
2014. jún. 23. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elvégeztem egyet, az eredménnyel elégedett voltam, óriási a változás a kezdeti és a záró rajzaim között, de egyet kell értenem az első válaszolóval. Látásmódot ad, illetve némi technikai segítséget ahhoz, hogy amit látok, hogyan rajzoljam le. Elsősorban fényképről arcot másolni tanított, és mivel nincs belső, speciális tehetségem a rajzoláshoz, a rajzaim az egyértelműen felismerhető, de semmi több szinten maradnak. Szóval önmagában a jobb agyféltekés tanfolyamtól nem leszel profi (egyéniséggel teli képet alkotó) rajzoló - szerintem-, de adhat pluszt. Ha érdekel, privátban el tudom küldeni az én tanárom nevét.

2014. jún. 24. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Én elvégeztem.

Egyet kell értenem az előttem szólókkal, de annyival kiegészíteném, hogy nálam az alapot szolgáltatta.

Megtanítottak eszközöket használni (szén, ceruza, gyurmaradír stb.) ami jó volt, mert a műszaki rajzon kívül soha nem rajzoltam. Lehetőségem volt tovább is járni a tanáromhoz "rajnapokra", ahol megismerkedtünk az arányokkal, az arc különböző részeivel stb. amiből megint sokat tanultam. De szerintem olyan 0 tehetséggel mint amilyen nekem van soha nem leszek rajzművész bármit is csinálok. De egy tojást már le tudok rajzolni ha elém teszik.

2014. jún. 28. 09:18
 4/4 anonim válasza:
Én Betty Edwardsí: Jobb agyféltekés rajzolás könyvét elolvastam megcsináltam a dolgokat ami benne volt + külön a hozzátartozó munkafüzetet és nagyon hamar sikerült megtanulnom "tökéletesen" rajzolni (azért raktam " - be mert csak) :D ha szorgalmas az ember és tényleg eltökélt akkor LAZÁN 5 nap alatt úgy rajzolhat, hogy az csak na
2014. júl. 13. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!