Szeretnék jelentkezni egy OKJ-s tanfolyamra, de alkalmassági vizsgához kötött. Válaszolna a valaki a kérdéseimre?
Üdv!
A kérdések a következők lennének.
1. Hova kell menni vizsgálatra?
2. Szemüveges vagyok, nem tudom eldönteni, hogy mehetek-e vagy sem (-4)
Feltételek:
-kifogástalannál rosszabb látásélesség (szemüveggel is) (kizáró ok)
-közepes fokúnál rosszabb látásélesség (szemüveggel is) (kizáró ok)
-elfogadhatónál rosszabb látásélesség (szemüveggel is) (kizáró ok)
-gyengelátás (kizáró ok)
-csökkentlátás (kizáró ok)
Hogyan is van ez?
Ebből azt vettem le, hogy ezt a munkát sem végezhetem, itt is diszkriminálva vagyok a szemüvegem miatt.
Kicsit zavaros amit írtál, van olyan benne ami a másiknak is része... biztos valami egyen adatlap lehet ez.
Nekem is úgy tűnik, hogy az adott szakmához kifogástalan látás szükségeltetik. Az, hogy hordasz szemüveget, még nem feltétlenül kizáró ok, ha anélkül is élesen látsz (nekem pl, rejtett kancsalság miatt van szemüvegem, de attól még jól látok.)
Milyen tanfolyam ez?
Elég zagyván van megfogalmazva tényleg, de szerintem ha szemüveggel kifogástalanul látsz akkor megfelelsz.
Nem a szemüveg a kizáró ok, hanem a rossz látás akár szemüveggel, akár nélküle. Én ezt értettem belőle.
Mindenképpen nézz utána, utána is ráérsz aggódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!