Biztonsági őr tanfolyamra jelentkeztem, mire számíthatok alkalmassági vizsgán?
Figyelt kérdés
Van -e gyakorlati, vagy ilyesmi?
A jelentkezés feltételeinél ott van, hogy írásbeli előzetes meg szóbeli előzetes tudás felmérés orvosi stb. ezeken mire számíthatok.
Illetve van egy pont a prospektuson hogy a vizsga jellege: gyakorlati, írásbeli. Gondolom ez már a tanfolyamon belülre értendő, nem?
Köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 5. 15:56
1/7 anonim válasza:
Szia..én nő vagyok ..elvégeztem én is pár éve ..így nyugodtan mondhatom minden hülye meg tudja csinálni:DD tanultunk, büntetőjogot, polgárjogot, kriminalisztikát meg már nem tudom mit..emellett volt önvédelmi oktatás pár órában..persze papíron az is több volt mint valójában..gyakorlati vizsgánk volt..debrecenbe egy augusztus 20.-i felvonulást kellett biztosítanunk a rendőrökkel együtt..de a kutya se nézett ránk..ez volt a gyk.vizsga..volt írásbeli is meg kérdeztek hármat és utána a végén kettesével kellett bemennünk és szép ruhába jött az önvédelem:) mondták mit kérnek és mi megcsináltuk..komolyan mondom ne aggódj a legnyamvadtabb ember is meg tudja sajna csinálni..nézz szét milyen emberek dolgoznak pl az üzletekben..szégyen...
2/7 anonim válasza:
még annyit , hogy nem volt gyakorlati hely ha erre gondolsz..
3/7 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen. Ez egy nagyon hasznos válasz volt. Hát igen. HOgyha a termetemet nézzük, kigyúrtabb vagyok, és pár h*lye botkormány karú gyereknek is megvan itt. Nekem újfaluban lenne az oktatás. És akkor a gyakorlati vizsga csak 1x van? Elvileg január végén lenne vége ennek a tanfolyamnak.
2010. aug. 5. 16:12
4/7 A kérdező kommentje:
El tudok helyezkedni testőrként is?
2010. aug. 5. 16:15
5/7 anonim válasza:
Nekünk csak egyszer volt a végén. Nem volt többször, de ez már jó pár éve volt. Miután megkapod a vagyonőri igazolványodat, be kell majd jelentkezned a vagyonőri és magányomozói szakmai kamarához is, éves tagdíjat kell fizetni másként megbüntetnek ha kapsz majd melóhelyen egy ellenőrzést, de gondolom ezt majd úgy is fogják mondani. Testőrként ezzel nem dolgozhatsz hivatalos helyen ..ahhoz testőrképző kell. Árban nagyon húzós de ha az a célod, megéri, egyik ismerősöm nagyon sokat keres vele, de az már komoly dolog..pszih.vizsgálaton kevesen alkalmasak rá. Nem írtad, hogy akarsz külön fegyver vizsgát vagy sem. Azt sem árt megcsinálni..akkor akár pénzszállítón is dolgozhatsz, több pénz mint sima diszkós vagy bolti őrzés-védelem.Amúgy a szóbelin tőlem azt kérdezték, hogy mit csinálok ha egy üzem területét őrzöm, éjszaka van és egy ott dolgozó ember átmászik a kapun..tehát készülj fel rafkós kérdésekre is:) mondtam nekik, hogy szívem szerint lelőném mert még is csak nő vagyok..:) Még annyit ,hogy egy barátnőn személy -vagyonőri vizsgával egy lóvés idős pasas barátnőjét kísérgeti szórakozóhelyeken , hogy nehogy a csaj bepasizzon..jól fizetik..tehát ilyen melókat is meg lehet csípni.
6/7 anonim válasza:
Megint én:) most jutott eszembe..hogy ha dolgozol pár hónapot hivatalos helyen vagyonőrként..és utána akármiért más szakmában helyezkedsz el és ezt kicsit hanyagolod, mindenképpen a szakmai kamaránál kérni kell a tagság szüneteltetését..mert keményen behajták a tagdíjat ha ezt nem teszed, úgy is kell fizetni..de mondjuk akkor tizedét és ez nem mindegy..ha meg újra ebbe dolgozol akkor újra aktiváltatod.Na jó megyek most már főzni, mert mindjárt itthon az ember én meg itt lopom a napot:) jó tanulást és ügyesen:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Hát nem tervezném sokáig ebben a szakmában mert rögtön a vizsga után 1 héttel mennék suliba, így akkor gondolom addig be kell fagyasztatni, nemde?
2010. aug. 6. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!