OKJ-sok! Pótvizsga miért csak októberbe van?
Figyelt kérdés
Egy vizsgám nem sikerült a 8-ból, és most októberig kell várnom a következőre? Hogy van ez?
Azt mondták, hogy próbáljak keresni olyan iskolát ahol most vizsgáznak ebből a modulból (2500-10 ápolás-szakápolás), és befogadnak engem is. Egyet se találtam, Ti esetleg tudtok ilyet?
Plusz még azt szeretném kérdezni, hogy kaptam arról egy 'sima' bizonyítványt (mint az általános iskolai) hogy 2 évig oda jártam, szóval az év végi eredményekkel. Szerintetek így van lehetőségem állást találni?
Köszi a válaszokat!
2014. jún. 17. 08:03
1/3 anonim válasza:
Azért, mert 1 ember miatt nem fog kiutazni az egész vizsgabizottság.
2/3 anonim válasza:
1 emberert is szerveznek vizsgat, de az kb. egy 700.000-es vizsga lenne. :)
Amugy hivd fel a gyemszit es naluk erdeklodj, hogy hol es mikor lesz a kovetkezo vizsga.
Megkerdezhetem hogy hol tanultal es mi volt a bukas oka? Johet privatban is.
3/3 anonim válasza:
Allast addig apolokent nem kaphatsz, max. segedapolonak vehetnek fel, de legalabb tudjak, hogy x honap mulva mar apolo leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!