Mindenképpen osztályozóvizsga?
Ez az egész úgy néz ki,hogy rengeteget betegeskedtem az iskolaév alatt,így összegyűlt 279db Igazolt óra.
Igazolatlan órám nincs,és egyik óráról se hiányoztam még 30%-ot !
A jegyeim úgy állnak,hogy minden tantárgyból van legalább 4-5 jegyem,és az évvégi átlagom is 4,62 lenne mivel szinte már mindenből lezártak.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve kötelező az osztályozó vagy ha már lezártak akkor szükségtelen?
Egyébként az osztályfőnököm se szólt még,viszont van még 1 hét a suliból és hát ki tudja....
Szia!
Ha már lezártak, akkor nincs miért vizsgáznod :)
A hatályos rendeletben (20/2012 Emmi 51.§) az van, hogy (bár a 250 óránál többet hiányoztál) osztályozó vizsga akkor szükséges, ha a tanuló teljesítményét a hiányzások következtében nem lehet minősíteni.
A tanárok általában jóindulatúbbak, ha amúgy nincs gond az adott tanulóval, és azt látják, hogy a hiányzások mellett azért igyekszik pótolni a lemaradását. Ilyenkor nem nagyon szoktak kekeckedni.
Legyen az a lényeg,hogy nem Magyarországon járok iskolába :)
És köszönöm mindenkinek a választ, ez esetben nyugodtabban hangolódok a nyárra :D
Még el nem felejtem :
Ment a zöld pacsi mindkettőtöknek! :)
Legyen az a lényeg,hogy nem Magyarországon járok iskolába :)
Osztán' szerinted miből találjuk ki, hogy abban az ismeretlen országban milyen szabályok vannak a hiányzásokkal kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!