Tamas2000 kérdése:
Ha mechatronikai mérnök gépészmérnök, villamosmérnök és informatikát tanul ha csak a gépészmérnöki részét nézük akkor ugyan azt tanulom benne mint ha sima gépészmérnöknek megyek vagy villamosmérnöknek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 19:32
11/15 anonim válasza:
Szerintem inkább villamosnak menj, ahhoz csak egy sárga kabát kell.
12/15 anonim válasza:
Mechatronikai mérnök nem ért se az elektronikához, se a mechanikához, ezt tapasztalatból mondom, a gépész meg az elektronikához semennyire se ért, csak beleokoskodik, hogy de ő ért, milyen egyszerű, mi elektronikások meg dilettnáns barmok vagyunk.
Én amúgy csak az elektronikát szeretem, ha valaki mechanikus eszközt akar rám sózni annak meg is mondom, hogy nem értek hozzá, nem tanultam stb. igen nekem is volt elektronikai technikus és erősáramú elektrotechnikusi képzés alatt géptan, pneumatika, hidraulika, irányítástechnika, gépipari alapismeretek (még cncztünk is meg cad cam is ment), mégis utálom! semmi köze az elektronikához ennek a hulladéknak. Bocsi gépészek de ez a véleményem :S
13/15 anonim válasza:
Semmi gond, nekünk meg a villany fekete mágia, és általában nem szeretjük :D
14/15 anonim válasza:
Hulladék:D De azért a villanymotorotok húzott tekercsének mdojuk nem ti tervezitek emg a technológiáját, meg a házát se öntitek ki , meg a csapágyakat se ti méretezitek fárasztó meg statikus igénybevételre , meg ugye a tengelyét se ti tervezitek meg ,és nem is ti gyártjátok le a az esztergán:DD Nekem is van egy erősáramú technikusim, és gépészmérnök vagyok,de ilyenkor sírni tudnék,hogy egyesek mennyire nem tisztelik a másik munkáját még műszaki berkekben sem, pedig gépészet nélkül nemigen lenne villamosipar , mintahogy gépészet sem pl. kohászat vagy bányászat nélkül ;)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi. 😊
2016. jan. 3. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!