Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Melyiket válasszam? Crystal...

Melyiket válasszam? Crystal nails vagy Perfect nails okj tanfolyamát?

Figyelt kérdés
Sos el kellene döntenem,mert már mindegyik elindult,de még lehet csatlakozni. Mindkettőről jót és rosszat is olvastam. A crystal nails egy elég nagy márka,és szimpatikus volt,hogy nem szólta le a perfect nailst. Persze mindegyik saját magát dicsérte. :-)

2014. máj. 7. 16:08
1 2
 11/11 KörmösMagenta válasza:

Szia!

Én is a CN-nél végeztem, csak jó tapasztalataim vannak. Úgy gondolom, hogy mindent megtanítottak az OKJ-n, amire szükségem volt ahhoz, hogy elinduljak ezen a pályán. Odafigyeltek ránk, bármilyen buta kérdésre szívesen válaszoltak, akkor is, ha egyértelmű volt a válasz. A CN-es oktatók úgy tanítanak, hogy dolgozni is merj azzal a tudással, amivel ők elengednek.

Pár héttel az OKJ-s vizsgám után kezdtem el szalonban dolgozni és soha egyetlen elégedetlen vendégem sem volt. Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy én tanfolyamokra is járok, új technikákat és díszítéseket tanulok, hogy elégedett vendégeim legyenek.

2014. máj. 20. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!