Tűzoltók! Képzéssel kapcsolatos tudnivalók?
Figyelt kérdés
Először is nem találom sehol, mikor, hol indulnak a képzések. Egyszer bementem a Dologház utcába, ahol azt mondták, a Mogyoródi úton kérdezzem meg, akik meg adtak egy számot, ahol azt mondták hogy menjek a Dologház utcába...:D
Bármi, amit tudni kell a képzésről érdekel, kérlek írjátok le. Milyen gyakran indulnak és hol(az sem gond, ha nem Budapesten), ha elvégeztem egyből felvesznek-e vagy valamilyen várólistára kerülök, meddig tart a képzés, hol tudok érdeklődni, stb. Előre is nagyon köszönöm!
2014. márc. 12. 15:14
1/2 Csicsky válasza:
2/2 anonim válasza:
Szia!
Azt ajánlom, hogy előbb önkéntes tűzoltó legyél (erre úgy tudom a fővárosban is van lehetőség) hisz így van lehetőséged megismerni a szakmát és bizony ez nagy előnyt jelent majd az alapfokúdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!