Kaparós sorsjegy-vásárlással kapcsolatos "tudnivalók"?
Még sosem vettem kaparós sorsjegyet, most kipróbálnám. Elmúltam 18, szóval vehetek. Kérdéseim:
1. Ha otthon is le lehet kaparni, és tegyük föl nyernék akár egy kisebb összeget, van e valami határidő, hogy mikor kell vele visszamenni? Mennyi idő után "jár le"?
2. Ha több helyről veszek, (és az egyik tegyük föl, hogy nyer), bármelyikbe vissza lehet vinni a nyertes sorsjegyet?
(Ha még tudtok valamit, amit fontos tudni írjátok le légyszi). Nagyon köszönöm.
A legfontosabb tudnivaló: mindig veszítesz. Ha nyernél rajta, akkor a Szerencsejáték ZRt. bukna, akkor meg miért csinálná?
Egyébként akárhol veszed, ha van nyertesed, akármelyik lottózóban beváltják.
Persze, biztosan van pármillió ember, aki soha sem nyert, de miért gondolod, hogy pont te leszel az, aki majd nyerni fog? Mit gondolsz, az a pármillió ember mit gondolt?
Ha csak az árát akarod visszanyerni, akkor miért kezdesz bele? Ez nem valami bölcs hozzáállás. Akkor már inkább gondold végig a következőt:
Van 200 Ft-om, vehetnék sorsjegyet, de nem veszek. Nyertem 200 Ft-ot, mert nem vesztettem el! :)
Hosszú távon mindig a játék szervezője nyer.
Nem véleményre voltam kíváncsi hanem két kérdésre akartam választ kapni. Ezt miért olyan nehéz felfogni az embereknek?
Aki rendesen válaszolt, annak köszönöm.
"(Ha még tudtok valamit, amit fontos tudni írjátok le légyszi). "
Nos, én vagyok az első válaszoló, meg az is, aki a 200 Ft-os példát írta. Miért kell megsértődnöd, ha a konkrét kérdésedet megválaszoltam (akárhol beválthatod), a további kérdéseidet ("ha tudtok még valamit..:" ugyebár) megintcsak megválaszoltam (nagyban és hosszú távon nem te fogsz nyerni), amikor a választ nem értetted meg, elmagyaráztam.
És akkor én vagyok a szemét véleményes. Gratulálok.
Elvileg rá van írva hogy mekkora esélyjel nyersz, de hogy annak mennyi az igazságtartalma, azt nem tudom. Na meg ki ellenőrzi azt le ? :D
Amúgy én is nyertem már kisebb összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!