Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hova menjek érettségi után?

Hova menjek érettségi után?

Figyelt kérdés

Leérettségiztem nem rossz eredménnyel két hármasom lett többi 4 5:) amire rengeteget tanultam több hónapon keresztül.Az összes tételt tudtam de nagyon kiakadtam az egésztől. Van aki ezt kirázza kisujjból de nekem sokat kellett tanulni nagyon. Most bgf-re járok Salgótarjánba felsőfokú szakképzésbe. Nagyon nehéz enynit képtelen vagyok megttanulni és valahogy így elkezdeni sem esik jól, mivel tudom hogy úgy se tudok egyet megtanulni max ha sok időm lenne rá de két napok vannak 300 oldalakra..:O mégis mi a francot gondolnak??:Oáhh

El akarok menni, de nem tudom hogy hova menjek. Léccives segítsetek. Fodrász szeretnék lenni imádom csinálni de fél millió ft egy tanfolyam amit nem tudunk kifizetni:( nem akarom hogy oylat csináljak amit nem szeretek mert akkor mindent elrontok. És ez a bankis dolog nem érdekel pedig először tetszett még láttatlanba. Vagy most a rendezvényszervezőre is rá vagyok kattanva de az is megél egyáltalán?:S meg az is sztem sok pénz. Léccives írjatok tanácsokat nekem :) Nagyon fontos lenn!

2009. dec. 12. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:

A főiskolák, egyetemek is ilyen szinten kérik az anyagot, tehát akkor ez ki van zárva. Lehet, hogy a tanulási szokásaidon is kéne változtatni. Engem ha valami érdekel, akkor első olvasás után el tudom mondani. Ha szakszavak is vannak, akkor azt kijegyzetelve tanulom és mindig kötöm valamihez. Nálam anatómiából van rengeteg.

Meg kell tanulnod gyorsan olvasni és úgy, hogy a fontosabbak meg is maradjanak.

Hogy mi legyél, azt neked kell eldöntened, és amit írtam, az minden iskolarendszerre igaz.

2009. dec. 12. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Szakmunkásokban is lehet fodrásznak tanulni és van OKJ tanfolyam formájában is. utóbbit a munkaügyi által is elvégezheted. Regisztráltasd magad munkanélküliként, majd amint indul a képzés, jelentkezz és végezd el. Mindenkinek az első ingyenes. ...felsőfokú szakképzésre jársz.. tulajdonképpen az is OKJ. Érdeklődj mielőbb, akkor talán nem kell 500ezret kifizetni..

A fodrász jól él, főleg külföldön. Hamar visszahozza az árát

2009. dec. 15. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg diszlexiás vagy, ne szenvedj egyetemmel-főiskolával,mert ha ez nem megy, nem fogod elvégezni.
2010. márc. 15. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Nyugodtan bekaphatod....Tudod egyáltalán mi az a diszlexia???:O nem igen....olvass utána

ha meg iylen okos válaszokat adsz ne írjál

2010. márc. 19. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!