Kalbi Css kérdése:

Telekinézis gyakorlása?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek.!

Bocs a helyesírásért. Azt szeretném meg kérdezni aki tud róla valamit , hogy a telekinézis mindt például: papir forgatása stb, hogyan lehetséges ithol kiprobáltam , de nem nagyon sikerül pedig hiszek benne , koncentrálok probálom mindenhogyan de nem sikerül valami ötletet tudna valaki adni,hogy hogy áljak neki? előre is kössz mindenki.!!

2014. febr. 22. 00:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha rájöttél hogyan kell szólj... :D
2014. febr. 22. 00:48
 2/2 anonim válasza:
Én ebben nem nagyon hiszek, de mikor kicsi voltam, és gondoltam, hogy ilyesmit meg kéne tanulni, akkor azt találtam ki, hogy egy pénz érmét élére állítok, és azt próbálom az akaratommal feldönteni, mert ahhoz kell a legkisebb erőhatás. Szerintem full hülyeség az egész téma, de az tűnik a legjobb kezdő gyakorlatnak.
2014. febr. 24. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!