Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » A Máltai Szeretetszolgálat...

Vanpolo kérdése:

A Máltai Szeretetszolgálat szokott indítani mentőápoló tanfolyamokat. Idén nem indítottak, állítólag betelt a létszám?! Egyik bratyóm járt oda de nem volt túl jó véleménnyel róla. Van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
A Máltai Szeretetszolgálat szokott indítani mentőápoló tanfolyamokat. Idén nem indítottak, állítólag betelt a létszám ?! Egyik bratyóm járt oda de nem volt túl jó véleménnyel róla. Van valakinek tapasztalata?

2014. jan. 30. 10:34
1 2
 11/12 anonim válasza:

Lehet hogy betelt a létszám, mert én is kérdeztem bár soha nem válaszolnak a levélre. Nem is értem. Az ember segíteni akar és nem válaszolnak.

Az egyik kollégám járt oda 3 éve, bár nem mentőzik már de nagyon dicsérte. Főleg az újraélesztést meg a mentőtakarítást,hogy alapos és mindent engednek megnézni,megmutatják a működését meg ilyenek.

Próbáld meg a esetleg a plébánosodon (ha van)keresztül, hátha neki válaszolnak.

2014. febr. 18. 12:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát a fentiek nem hangzanak valalmi jól
2016. máj. 3. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!