Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Túlzás lenne egyszerre ennyi...

Túlzás lenne egyszerre ennyi tánctanfolyam? [bőv. Lent]

Figyelt kérdés

14 vagyok(most hetedikes) Elhatároztam,hogy jövőre táncművészeti szakközépsuliba szeretnék felvételizni. Túlzás lenne ha heti 2 x 1,5 órát járnék balettra, 1,5 órát hip hop-ra és 1,5 órát Jazz és balett előkészítő gimnasztika és alapozó tréningre?

Anyuék szerint nem fogom bírni tanulás mellett.. a kerület legnehezebb sulijába járok. Meg picit drága is lenne, Mellesleg nem űzök semmilyen sportot 11-12 éves korom óta, akkor hip hop-oztam, kisebb koromba pedig 4 évig jazz balett.

2009. nov. 28. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem sok, de felesleges lesz a táncművészetibe menned.
2009. nov. 29. 00:00
 2/8 A kérdező kommentje:
miért?:O
2009. nov. 29. 00:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg sok,és tényleg nem bírnád a tanulást.Legalább az egyiket hagyd ki.
2009. nov. 29. 01:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sok, DE, ha te nagyon szeretnéd, és úgy érzed menne, tanulnál mellette rendesen, hogy szüleid lássák akarod, akkor hajrá. :)

Ha ez az álmod, akkor ne add fel, csak tanulj mellette, és minden rendben lesz.

Sok sikert! :)

2009. nov. 29. 07:35
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Anyukád örül annak, hogy oda akarsz majd menni?
2009. nov. 29. 10:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen tudom, most tényleg mindent bele kell adnom:S:D

igen örül, csak aztmondja nem vagyok normális:D

köszönöm széépen a válaszokat ^^

2009. nov. 29. 14:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Jaj meg arra is gondoltam, hogy mivel belehet fizetni úgy is,hogy csak külön -külön az órákat, akkor mondjuk ha több a tanulnivaló vagy valami kihagynék egy pár órát hip hop-ból vagy ilyesmi. Csak a balett nagyon fontos.:/
2009. nov. 29. 15:01
 8/8 anonim válasza:
Nagyon sok lesz! Én általánosba 3 különórára jártam, és nagyon sok volt, suli mellett, pedig nem vagyok rossz tanuló!
2010. jan. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!