Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mennyibe kerül egy énektanár...

Mennyibe kerül egy énektanár havonta és hol találok?

Figyelt kérdés
-
2009. nov. 9. 18:41
 1/6 anonim válasza:
52%
zeneiskolábaaaaaan:D:D
2009. nov. 10. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Poén. Nem írtam le,de nem a te szintedhez hasonló válaszokat várok.

Köszi.:/

2009. nov. 10. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Zeneiskolába , mert olcsóbb, mint ha magántanárhoz mennél.:) nekem 1félév 16.000ft volt (szept.-jan.ig) az ex-tanáromat inkább nem ajánlom, mert nem sokat fejlődtem tőle...elkönyvelt így vagy úgy, és mindig hasonló dolgokat tanultam , a végére már csak a pénzre ment. (többek is ezt mondták)
2009. nov. 10. 23:41
 4/6 anonim válasza:
kösz. mellesleg az utánam író is azt mondta amit én;)
2009. dec. 3. 21:50
 5/6 anonim válasza:
Attól is függ merre felé laksz, mert BP-en sztem havi 8000 alatt nemfogsz találni énektanárt, főleg ha színvonalasat szeretnél. De magántanárnál legalább olyasmit tanulhatsz amit szeretnél (pl jazz). Sztem internet keress hírdetéseket, vagy valami helyi zenei egyesületnél probálkozhatsz.
2010. ápr. 6. 21:40
 6/6 Benkó János válasza:
Egy színvonalas énekóra, ahol tényleg énekoktatással foglalkoznak, és nem traccsparty van, kb 3000 forinttól kezdődik a tanár lakásán. Stúdióban 4000-5000 de találni 8000-10000 forintért is órákat Budapesten. Lehet soknak tűnik, de 4-5 óra alatt többet tanulhatsz egy jó tanárnál mint a zeneiskolában fél év alatt.
2010. okt. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!