FEB előkészítő vélemények?
Figyelt kérdés
Az ELTE ÁJK-s hallgatói tartják? Tapasztalatok? Szerintetek megéri rá járni? Milyenek az órák?2013. okt. 3. 20:02
1/1 anonim válasza:
Szia!
Az ELTE ÁJK diákjai tartják valóban. Én joghallgató vagyok, és pár barátom is az előkészítő csapat tagja, akik valóban nagy tudással rendelkeznek és áldozatos munkával csinálják az egészet. Kétségkívül ha jó vagy, enélkül is be lehet kerülni a karra, de szerintem hasznos a kurzus.
Sajnos órákról nem tudok semmit, de ha facebookon belájkolod a Feb elte ájk oldalt, ott több hasznos infót találsz és kérdezhetsz személyesen is.
Remélem azért segítettem valamennyit.
Sok sikert. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!