BME érettségi előkészítő vagy magántanár?
Figyelt kérdés
Idén érettségizem emelt matekból és jó lenne rendesen felkészülni. Ugye Bme-re akarok menni és sokan ajánlják, hogy az adott egyetemek érettségi előkészítőire érdemes elmenni, csak ugye nem tudom, hogy ott mennyire verik bele az emberbe a tudást. örülnék ha ide olyanok kommentelnének akik már részt vettek a fenti egyetem matek érettségi előkészítőjén.2013. szept. 2. 15:26
1/2 anonim válasza:
Corvinus Studium Generale (SG) :DD egyértelműen. Én jártam BME előkészítőre jó volt az is matekoztunk meg minden de az SG felkészítő sokkal hatásosabb volt (szombat reggel 9.30 tól 13.30 ig) nagyon jó órákat tartanak MELLesleg csinos Corvinus os halgatók (ha mákod van) :) . Felkészítenek még a szóbelire is. Jártam mindkettőre BME-st othagytam 1.5 hónap után. Lazán leérettségiztem és most BME re járok vezekelni :)
Sok sikert a tanévhez és az érettségihez.
jah és az SG ingyenes......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!