Ez hogyan működik?
Figyelt kérdés
Járok egy suliba ami 4 év alatt érettségit ad és ha ez megvan akkor ugyan abba az iskolába lehetöség van egy technikust is elvégezni. De majd ha ezt végzem akkoris mindennap be kell mennem vagy csak valamelyik napon,hogy működik ez???2013. szept. 6. 19:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezt az iskola titkárságán kellene megkérdezned, esetleg egy tanárodtól. Szerintem intézménytől és szaktól is függ hogy hogyan tudják megszervezni.
2/2 anonim válasza:
Igen, ha meg van az érettségid akkor van olyan lehetőség, hogy maradhatsz technikusin.
Technikusin is minden nap kötelező bejárni, ha hiányzol ugyan úgy igazolás kell vinni, mint a közép suliba.
Csak onnan tudom, mert én is most végeztem a technikusin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!