Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan működik az esti gimnázium?

Hogyan működik az esti gimnázium?

Figyelt kérdés
Csak felnőttek vannak? Mennyire húzós? Hogy lehet bekerülni? Heti hányszor kell bejárni, hány órára? Ugyan olyan mint egy rendes nappali gimnázium? Az ott szerzett érettségi ugyanúgy számít egyetemeken minthogyha nappali gimnáziumot végeztünk volna? Aki kijárt már ilyet kérem segítsen, 15 éves vagyok most, és 16 évesen lehet hogy átmegyek, mert jó eszű tanuló vagyok, és a mostani iskolámban nem tudok normálisan tanulni, nagy a hangzavar, zavarnak az osztálytársak... Előre is köszi!:)

2013. febr. 10. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az,hogy az osztálytársak zavarnak órán tegyél róla hogy ne zavarjanak.Keresd meg az osztályfőnöködet illetve az igazgatódat és tegyél ellene.

Én 3 évesbe járok mint felnőt (35)hétfő-kedd.Húzós az biztos főleg munka melett,de a tanárok beszámolón humánusak.Aki mindig ott van,figyel és melo melett jár és még teljesit is az jobb jegyre számithat.Aki nem jár az igy járt.Aki ott van és végig dumál,mert ne hogy azt hidjük ám hogy ott nincsenek olyan emerek akik nem zavarják az orát,azok természtesen megint ugy járnak hogy rosszabb jegy.Nah de hangzavarol tettem hogy ne legyen igy hát azok már nem is járnak :))

2013. febr. 23. 22:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:) És fiatalabbak szoktak járni ilyen iskolákba?
2013. febr. 24. 11:53
 3/3 gungasam ***** válasza:
100%
Jogilag nincsen különbség az nappali és esti érettségik között.Vannak az estin is fiatalok és középkorúak.Sokan rögtön a nappali szakmai iskola befejezése után végzik az esti gimit.Hülyék mindenhol előfordulhatnak..A tananyag zsúfoltabb mert kevesebb az óraszám, többet kell önállóan tanulni vagy tanulótárssal.Minden iskolában panaszt lehet tenni az igazgatóságon a tanulói fegyelem sértés miatt.Amit aztán általában orvosolnak.
2013. febr. 26. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!