Hol találnék pár honapos masszőr tanfolyamot? Kb 3 honaposat keresek vagy annál rövidebbet. Fizetős is lehet
Szerintem várd meg amíg 1 éves lesz törpike. Aztán alkalmanként már rábizhatod valkire a családban. A mnukaügyiközpontok szokták tmogatni az ilyen tanfolyamokat. Vagy akár kismamaként ingyenesen is elvégezheted. S 1 év alatt simán meg tudod csinálni úgy, hogy picikédet rövid időre másra bízod.
Én 3 éves fősulit csináltam végig a kisfiam mellett aki éppen csak 4 hónapos szopós volt mikor kezdtem, s meg tudtam oldani.
A gyógymasszőr és a fürdősmasszőr képzés valóban 1 éves. De csak ha hobbiból szeretnél tanulni, akkor elvégezhetsz "frissítő masszázs" / thai masszázs tanfolyamot. Néhány alkalom csupán. OKJ-s bizonyítványt azomban nem kapsz.
(feketén dolgozhatsz vele)
A neten nagyon sok lehetőség van, én is ezen gondolkodom egyébként. A fővárosban ez tűnt a legszimpatikusabbnak, többfélét is el lehet náluk végezni.
Én arra gondoltam, hogy megkérdezem, hogy több tanfolyamnál van-e kedvezmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!