Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan tudom ezt visszacsinálni?!

T0mi kérdése:

Hogyan tudom ezt visszacsinálni?!

Figyelt kérdés

Jelenleg most leszek végzős középsuliban. Nyáron felhívtak egy képzéssel kapcsolatban a hölggyel megbeszéltük a tudnivalókat, és kb. 1 hét múlva jött is a elmondani hogy hogy lesz mi lesz. Heti 3x45 perc lenne az oktatás de viszont pénzbe kerül. Mivel mi se élünk túl fényesen és anyukámnak elég sok gondja van, panaszkodik hogy nincs pénze és sehova nem tud elmenni nyaralni vagy valami. És ez nekem is rosszul esik látni hogy reggeltől estig robotol a munkában hazajön lefekszik kezdi előröl, és én már nagyon sajnálom anyukám beteg de mindent megtesz hogy meglegyen aminek meg kell. És azért nem tudom hogy ami kezdőrészletet befizettünk az oktatásra hogy utána már le lehet-e mondani ezt az egészet mert több mint 1 évig kell fizetni.

Anyukámnak többször is mondtam hogy hívjuk fel és mondjuk meg hogy NEM!

De Ő nem tudhatod fiam hogy mikor lesz egy ilyen esélyed.

De én nem nem akarom hogy ennyit ki fizess erre az oktatásra

De kifizetem mert megteszek neked mindent hogy eltudj helyezkedni az életben meg eltartsd a családod.

És én ettől szomorú vagyok hogy szegény ennyi pénzt ki fizet erre, közbe pedig nem is élünk olyan jól.

Segítsetek!! Nem tudom ilyenkor mit tegyek.

2013. aug. 20. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát a heti 3x45 perc oktatás mellett bőven tudsz valami munkát vállalni, nem? Abból tudod támogatni anyukádat anyagilag.
2013. aug. 20. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
(Vagy esetleg próbálj meg OKJ-s tanfolyamra menni, az neked még ingyenes lenne)
2013. aug. 20. 21:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak ezt akarom megtudni hogy mit tudok tenni hogy vissza mondjam ezt az egész oktatást. Mert hogy már mivel be lett fizetve így nem tudom...
2013. aug. 20. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első körben felhívni őket.
2013. aug. 20. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyjátok, hogy rátok tukmáljanak dolgokat.

Az ilyen hivogatósakkal ne is álljatok (máskor) szóba

Pláne ha még most tanulsz valahol. De milyen "tanfolyam"

ez?

2013. aug. 21. 00:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem értem.

Milyen "oktatás" ez?

Nem jó a középiskola, ahova jársz?

2013. aug. 21. 00:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez egy Webdesigner oktatás, de igen tetszik a suli is meg a szakma is mivel informatikus gy ez az oktatás is mellé megy. Csak elég sokba van ez.
2013. aug. 21. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezzel a jövöben nem fogsz keresni, vagyis inkább szerencse kell hozzá. Én sem ajánlok ilyen jött ment tanfolyamot, nem tudhatod milyen színvonalú az oktatás.

Menj programozónak inkább (azt a pénzt amit erre költenétek abból elkezdheted az egyetemet).

2013. aug. 21. 15:39
 9/9 anonim válasza:

Elsőre tényleg próbáld meg lemondani, visszaszedni a pénzt/egy részét.

Ez a heti 3*45 perc nagyon kevés.

És tényleg, jól hangzik, de ez valószínűleg alap photoshop oktatás, esetleg web ergonómia, inkább csak az első.

Persze ez is jól jön, de neten akár magyarul is találsz ingyen ehhez oktató videót/leírást, plusz ezek olyan dolgok, amit sokat kell gyakorolni.

Annyi, hogy egy oktatáson sokkal gyorsabba haladsz, és ha valamit nem értesz, elmagyarázza egyből.

De szerintem jobb, ha először webfejlesztést tanulsz(most már 2év szoftverfejlesztő +1 év internetes alkalmazás fejl.).

Persze létezik olyan, hogy frontend(/ui /ux designer) fejlesztő (webdesigner), de ehhez kell html, css, (javascript talán nem mindenhova) tudás is, ami biztos nem fér bele.

De ez egy olyan szakma SZERINTEM, ahol a gyakorlat és referencia meg tud győzni arról, hogy alkalmas vagy rá, papír nélkül.(mármint a frontend, backend(webprogramozó))

A lényeg, hogy ez magában nem sokat ér, de hasznos lehet, ha folytatod ezen a téren(szoftverfejlesztő,webfejlesztő).

/ha hülyeséget írtam, javítsatok ki/

- megnéztem egy-két webdesigner tanfolyamot, és oktatnak html-t, css-t is.

De még mindig azt mondom, erre a szintre magadtól is eljuthatsz (csak szorgalom, néha türelem, idő, és internet kell).

Bár nem tudhatom, mit fognak oktatni, milyen színvonalon, tehát lehet tévedek.

Mindenesetre sok sikert, és ha van valami kérdésed, szívesen segítek, adok tippeket.

2013. aug. 27. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!