Van aki itt elvégezte az MBA-t? Mit tudott vele kezdeni?
Figyelt kérdés
MEGÉRI AZT A PÉNZT AMIT ELKÉRNEK ÉRTE? TÉNYLEG SOKKAL NAGYOBB POZÍCIÓKAT NYER EL VELE AZ EMBER? JA ÉS MELYIK SULIBAN?2013. aug. 5. 23:07
21/29 A kérdező kommentje:
Informatikus vagyok és Informatikai szolgáltatás-menedzsmentet választottam szakiránynak mert bár szeretek alkotni és programozni de nem szerettem volna ha annyiból állt volna a munkaidőm, hogy 8 órát ülök a monitor előtt hanem emberekkel is szeretem volna érintkezni ami sikerült is de most úgy érzem megakadtam egy kisebb középvezetői szinten és úgy érzem innen már nem fogok lejjebb se meg feljebb se lépni/fejlődni még ha munkahelyet váltok se. Egy hr-es ismerősöm ajánlotta ezt, hogy megindulhatok vele "felfele" és kibővíthetem vele a menedzsment tudásomat.
2013. aug. 7. 21:30
22/29 A kérdező kommentje:
Ja és bocs, hogy hülyeséget írtam infó alapdiplomával nem lehet menni vezetés és szervezés mesterre, szóval tanácstalan vagyok most.. A kérdés továbbra is nyitott, aki tud segíteni írjon.
2013. aug. 7. 21:56
23/29 anonim válasza:
De lehet menni infó diplomával vezetés és szervezésre, én pénzügy levelező mesterképzésen tanulok infós alapdiplomával, de a vezetés és szervezés is elkezdhető bármely diplomával, csak az előírt kreditek fele kell meglegyen, hogy elkezdhesd (nekem összejött pénzügyre).
24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utána fogok nézni.
2013. aug. 8. 15:44
25/29 A kérdező kommentje:
CEU-n gondolkodok :$
2013. nov. 4. 15:12
26/29 anonim válasza:
3 hónap után rájösz. Bravó. Öröm és tapsvihar.
27/29 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. nov. 4. 18:23
28/29 A kérdező kommentje:
Hova rohanjak? Nem egy laptop vásárlásáról van szó, meg kell fontolni.:D
2013. nov. 4. 18:24
29/29 anonim válasza:
Nem tudom miért kell folyamatosan kötözködni meg flegma stílusban beszélni a kérdezővel, mert beragadt a caps lock, viccesek vagytok. A CEU nagyon jó és nagyon drága.
18. Legjobb Európában. Itt vannak a tandíjak:
13-16 ezer eurók....Tehát kb havonta az egész fizetésed félre kéne tenned, ha jól sejtem (kb 2-300 ezer forint) én nem hiszem, hogy annyira megéri, főleg itt Magyarországon, vagy egyáltalán értékelnék ezt a papírt itt, talán ha kimész utána külföldre. De írtad, hogy informatikus vagy, ahhoz nem jobban menne a MSc in IT Management???? Tandíj is jóval olcsóbb. (8,600 EUR)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!