Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Van aki itt elvégezte az...

Van aki itt elvégezte az MBA-t? Mit tudott vele kezdeni?

Figyelt kérdés
MEGÉRI AZT A PÉNZT AMIT ELKÉRNEK ÉRTE? TÉNYLEG SOKKAL NAGYOBB POZÍCIÓKAT NYER EL VELE AZ EMBER? JA ÉS MELYIK SULIBAN?

2013. aug. 5. 23:07
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A válaszomra meg már nem is remélek választ.
2013. aug. 6. 15:22
 12/29 A kérdező kommentje:
Kérdésemre
2013. aug. 6. 15:23
 13/29 anonim ***** válasza:
44%
Akkor viszont ne magyarázd meg, hogy hirtelen felindulás, ha most is helyesnek ítéled meg, ha lekötsögözöl valakit, mert felhívta a figyelmedet arra, hogy nem illik csupa nagybetűvel írni. A stílusa persze neki is vitatható, de messze nem annyira alpári mint a tied.
2013. aug. 7. 10:20
 14/29 A kérdező kommentje:
Elég őszinte és markáns a személyiségem, nem véletlenül lettem vezető, más unszolására nem nagyon szoktam bocsánatot kérni csak ha azt én jónak találom, de most megteszem.......Bocs nem tudom kicsoda aki valószínűleg már nem is olvassa ezt a kérdést, hogy elköc*ögöztelek......és akkor ezt veheted dicséretnek :D
2013. aug. 7. 17:41
 15/29 anonim ***** válasza:

Magyarországi MBA hírből se ugyanaz mint a külföldi, kis csoportokban gyakorlatorientáltan oktatnak. Megéri mert gyorsabban tudsz feljeblépkedni nekik pl bevált: [link]

[link]

És még rengeteget linkelhetnék. A tandíjtól dobsz egy hátast, de megéri...

2013. aug. 7. 18:45
 16/29 A kérdező kommentje:
Hát évi 50 ezer dollár keretem nincs rá....
2013. aug. 7. 18:47
 17/29 anonim ***** válasza:

Pedig ez sehol se lesz 2 forint...Látom írtad címkékbe az sse-t szerintem az mba még ott se ingyenes csak az alap oktatás.

[link]

Itt tudod megnézni a top 100 MBA képzést ott van az áruk amit le kell csengetni 2 év alatt. Az évi 50 ezerrel még keveset is mondtál... A bce-t nem ajánlom már a fentebben írtak miatt.

2013. aug. 7. 19:02
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszi. Azok az összegek....., egyből elment tőle a kedvem is. Ha évekig félreteszem a teljes fizetésem talán kijönne XD Vezetés szervezés msc? Az legalább "ingyé van". Vagy az teljesen felesleges, kanyarba sincs az MBA-hoz képest?
2013. aug. 7. 19:14
 19/29 anonim ***** válasza:
Bocs de nincs összehasonlítási alapom, ezeket is csak úgy mondtam el amiket hallottam innen-onnan. Tapasztalatokat nem igen fogsz kapni mert kevesen végzik el(ami ügye jó piacképesség szempontból) főleg Magyarországon, itt gyakorikérdéseken meg végkép kétlem, hogy lesz bárki is(nem sértésből inkább fiatalabb generáció van itt). Inkább próbálkozz más fórumokon.
2013. aug. 7. 20:59
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
És nagyon kemény a szak arra készülj, 2 év alatt többszörös anyagot adnak át mint néhány gazdasági suliba 3.5 év alatt. Egyébként miért gondolkodsz benne?
2013. aug. 7. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!