Névtelenül nevű kérdése:
Általában az emberek többsége szintén kiakad ha azt hallja, hogy egy gyerek furulyára jár?
Figyelt kérdés
Ez nálam kiveri a biztosítékot. Ha valaki tudja, magyarázza már el, egyáltalán mi szükség van erre? Vagy az ellenkezőjét.2013. aug. 5. 18:59
11/13 Wiiv válasza:
ja amúgy én is 3.os korom óta gitározom és nem szakadok bele. mellette sportolok, és jeles tanuló vagyok (most megyek 8-ba) jajj és bocs előbb nem akartam bunkózni:D
a húgom is furulyázik, most fog váltani fuvolára
ha zeneiskolába iratod a gyermeked ott nem csak furulyát választhat, hanem akármilyen hangszert, ami tetszik neki és nem drága:D
12/13 A kérdező kommentje:
Fú! Köszönöm az őszinte válaszokat! Talán másként fogok erre gondolni ezután. Tényleg köszi.
2013. aug. 24. 08:38
13/13 anonim válasza:
A gyerek személyiségéből kellene kiindulni esetleg. Szereti a matekot, boldog tőle? Teljes gyerekkora van? Hogyan áll a zenéléshez? Vágyik rá, de Te nem engeded, mert az már túl sok lenne? Viszont a matekot fontosnak tartod esetleg, annak ellenére, hogy bizonyított, hogy attól lesz boldog egy gyerek, ha a művészeti hajlamait (és ebbe most mindent beleértek, zene, képzőművészet, mese, fantáziálás) életkorának megfelelően (!) meg- és kiélheti? Ezeket kell megválaszolnotok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!