Érettségivel mit érek?
Figyelt kérdés
Olvastam pár fórumon, hogy az érettségizettek xy.. összeget keresnek. Én ennek a felét sem és nem is találok olyan munkát, ahol "csak" érettségivel a leírt összegeket kínálnák. Mi a tapasztalatotok el lehet helyezkedni jól! csupán érettségivel? (továbbtanulási gondolataim: szakács- cukrász, dadus vagy gyógytornász mi a véleményetek/tapasztalatotok ezekről?) 21-L2009. okt. 13. 11:31
1/2 anonim válasza:
Szakàcs, cukràsz, ne, nagyon nehéz jo melot talàlni, ha talàlsz is, megdolgoztatnak a pénzedért!pl. ismim 12h melo 120ért, na ne màr, és lenézik, semmibe nincs bele szolàsa! Szoval azt ne! A többit meg lehet probàlni, de ma màr nem is annyira a papir szàmit, mert mindenkinek van jo formàn, hozzààllàs és tapasztalat kell, amit ugye, nem tudsz megszerezni, mert nem vesznek fel, mert nincs tapasztalat, ördögikör! Amugy pàromnak, nincs érettségie se, csak egy màsodik anya nyelve, igy 150e-t keres! Szoval ki kell fogni a jo melot! Ami baromi nehéz, én meg itthon ülök az érettségimmel és semmi melo!
2/2 anonim válasza:
A szakács-cukrász szakma nagyon jó, ha külföldön akarsz vele boldogulni. Diplomásokból Dunát lehet rekeszteni kint is, ám szakmunkásokból hiány van. Ha ilyen irányban akarsz tovább tanulni, menj mindenképpen külföldre menj majd ki melózni, nem fogod megbánni, ott rendesen megfizetnek, mert mint már mondtam, hiány van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!