Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Két hét múlva betöltöm a 21....

Skarma kérdése:

Két hét múlva betöltöm a 21. évemet. Ez azt jelenti hogy OKJ-t már csak felnőttképzésben végezhetek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 19. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy fizetned kell érte.
2013. jún. 19. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy esti vagy levelező tagozatra mehetsz, vagy felnőttképzésre. A kettő nem ugyanazt jelenti. (esti és levelező még lehet ingyenes ha nincs még szakmád amit ingyen szereztél, a felnőttképzés az tanfolyam jellegű oktatás és mindenféleképpen fizetős akárhány éves vagy)
2013. jún. 21. 00:48
 3/9 anonim válasza:
Ahova én járok a Minervába ott 22 éves korig ingyenes a nappali képzés
2013. jún. 21. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen 22 éves korig volt ingyenes de megváltozott nemrég, már csak 21 éves korig ingyenes és lehet nappalin tanulni okj-s iskolában..és nem attól függ hogy a Minervába vagy más suliba jársz, hanem a szakképzési törvénytől..tehát az ország minden ilyen képzést folytató sulijára egyforma szabályok vonatkoznak. (akiknek beiratkozásakor a 22 év volt még érvényben azok természetesen ingyen fejezik be a sulit...rájuk még a régi paragrafus vonatkozik), de a mostaniaknak 21 év a korhatár.
2013. jún. 21. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
kivéve akik év vesztesek, mert nekik 22.
2013. jún. 21. 18:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Évvesztes vagyok, ezek szerint az alapján amit utolsó mondott, még mehetek nappali képzésre :)

Köszi!

2013. jún. 22. 16:59
 7/9 anonim válasza:
Énis OKJ-n vagyok akkor nem a kredittöl függ hogy támogatotton maradok? szóval 21 éves koromtól ha megvan a kreditem ha nincs átraknak önköltségesre?
2013. jún. 23. 12:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Kredittől? Te felsőoktatásban tanulsz..arra más szabályok vonatkoznak. 8ott tényleg kredit függő a dolog)

Itt szakképzőiskolában tanulható szakmákról beszélünk.

2013. jún. 23. 12:55
 9/9 anonim válasza:
jézus :D már beparáztam :D köszi
2013. jún. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!