Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Igaz hogy ingyenes az okj-s...

Igaz hogy ingyenes az okj-s képzés?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy 23 éves korig ingyenes.(egy foglalkozásra vonatkozik) . Ez igaz??
2013. máj. 9. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak olyan tanfolyamok amik ingyenesek, általában a keresett szakmák azok
2013. máj. 9. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Az iskolarendszerű ELSŐ OKJ-s képzés ingyenes nappali tagozaton 23 éves korig. Esti és levelező szakon akkor is ingyenes, ha elmúltál 23 éves, és még nem jártál OKJ-s tanfolyamra. De ismétlem, ezek csak az iskolarendszerű képzésekre vonatkoznak, vagyis több évesek, nappali tagozaton minden hétköznap tanítás van. A 2-3 hónapos tanfolyamokért minden esetben fizetni kell!
2013. máj. 10. 07:27
 3/4 anonim válasza:
most jártam oda és már 21 éves korig ingyenes csak szóval éppenhogy el tudtam volna végezni és csak a nappali rendszerű ingyenes pl egy műkörmös nem az.
2013. máj. 10. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csak a nappali ingyenes, minden iskolarendszerű az, függetlenül attól, hogy nappali, esti vagy levelező tagozatra mész.
2013. máj. 16. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!