Milyen iskola kell ahoz, hogy tűzszerész legyek?
Figyelt kérdés
Úgy értem gimnázium, vagy van valami speciális középsuli, és akkor utána egyetem, vagy hogy? ÉS mi annak az egyetemnek a neve ahol ezt tanítják?2009. szept. 20. 22:25
1/8 anonim válasza:
Konkrétan nem tudom, de biztosan jó adag kémiatudás kell hozzá. Talán vegyészmérnökség valamelyik szakága lehet, de igazából nem tudom, nézz utána.
2/8 A kérdező kommentje:
gugliban néztem, nem nagyon találtam semmit:S
2009. szept. 20. 22:43
3/8 anonim válasza:
Tűzszerész speciális képzés a Magyar Honvédségben történik. A képzést, annak feltételeit illetően a toborzóirodáktól (pl.: 1123 Budapest, Alkotás u. 23-25., telefon: 225-87-79) lehet információt kérni.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi, de nem hiszem hogy egy 9.es gyerekkel foglalkoznak ott
2009. okt. 27. 12:23
5/8 anonim válasza:
Akkor várj egy kicsit még. Az előbbiekben megadott címek is jók, de megpróbálhatod a Szent István Egyetem Ybl Miklós Karát is a továbbtanulás után. Itt tűzvédelmi mérnöki képzésben részesülhetsz. Több ismerősöm járt ide és kétségtelenül jó suli. Nem egyszer egy, de ér is valamit a diplomája!
6/8 anonim válasza:
El kell menned a helyi Honvédség képviselő irodájába vagy amelyik a legközelebb van és jelentkezned kell a tiszthelyettesi iskolába Szentendrére ahol van egy kiképzés és ha azt megcsinálod akkor lehetsz tűzszerész ha szerencsés vagy és van felvét.
7/8 anonim válasza:
Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Zászlóalj-tól megkérdezheted. Mikor, hogy, hová kell jelentkezni.
(Azért azt várd meg hogy 18 éves legyél előtte.)
A Google a barátod ugye. Keress rá.
8/8 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírásának időpontja: 2009-09-20 22:25 ez ugye nem most volt. szerinted azóta nem tudtam meg többet?:)
Továbbá: A kérdező kommentje:
gugliban néztem, nem nagyon találtam semmit:S
A komment megírásának időpontja: 2009-09-20 22:43
de azért köszönöm a választ.
2011. okt. 7. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!