Szerintetek égő ez? Bővebben lent!
NEM égő. Ismerek okos, intelligens szakmunkásokat, és nyolc általánost végzetteket is, akiknek jobb a helyesírásuk, és szebben fejezik ki magukat, mint egynémely diplomás.
Ne ítélkezz mások felett, nem tudhatod, hogy miért nem tanultak tovább.
Szia!
Égő lehetett a helyzet, de úgy gondolom nem feltétlen kell őket lenézni. Pl. az én páromnak sincs érettségije, van egy csomó OKJ-s végzettsége, de érettségizni nem akart soha. Semmivel sem kevesebb, semmivel sem butább, mint jó pár volt osztálytársunk, akik bár egyetemen ülnek (még mindig) semmi nem lesz belőlük, mindig anyukával fognak lakni. Mi hamarosan építkezünk, hitel nélkül vettünk 2 autót, minden évben nyaralunk, mindenünk megvan. Nem kell érettségi a karrierhez, sikeres élethez vagy akármihez.
Hozzáteszem, nekem van érettségim, diplomám is, de nem keresek többet, mint az érettségi nélkül dolgozó párom. :D Sőt, én vagyok az ő alkalmazottja.. :D de nem szégyelem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!