Megéri kérnem az ECDL vizsgát?
Figyelt kérdés
Középszintű informatika érettségit tettem, és úgy tudom ha ötösre sikerül két évig igényelhető 5 ezer ft-ért az ECDL vizsga. Sokan azt mondják semmi értelme a papírnak, 30 évesek és még mindig nem kérte tőlük senki. Anyu is hasonlóan gondolja. Igazuk van és felesleges vagy azért még is csak érdemes lenne kérnem?2009. szept. 9. 21:45
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen felsőoktatási intézménybe jelentkezel, mert ha olyanba ahol van informatika oktatás, akkor általában az ECDL vizsgapapír bemutatása után mentesülhetsz az órák alól, illetve esetlegesen nemkell vizsgáznod. A másik pedig hogy késöbbi munkahelyeden is kérhetik illetve előbb kérik,nézik mint az informatika érettségidet.
2/3 anonim válasza:
szia! én is ötösre érettségiztem, ki is kértem...
igaz még nem nemtem vele sokra, ugyan úgy mint az emelt szintű gazdasági informatikus szakmámmal se...:(
de ki tudja mit hoz az élet, és mikor jöhetnek jól ilyen papírok...
gondolj bele, más több 10 ezer ft-ot fizet azért hogy megcsinálja!
3/3 anonim válasza:
jó ha meg van, ha az egyetem/fősulira kell ilyen papír vagy ha a munkahelyhez fontos az ECDL/informatikai ismeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!