Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Szobaasszonyi okj-s vizsgát...

Szobaasszonyi okj-s vizsgát le lehet tenni úgy, hogy nem jártam előtte képzésre?

Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni külföldre szállodába dolgozni ehhez kellene, de nem akarok olyan képzésre kiadni pénzt amit magam is meg tudok tanulni autodidakta módon. Lehetséges vizsgázni úgy hogy előtte nem jártam ehhez kapcsolódó oktatásra?Ha igen, tudtok olyan könyveket,anyagokat írni amiből lehet készülni?
2011. okt. 6. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szobaasszonyi okjvel még itthon sem fogsz szállodában dolgozni
2011. okt. 6. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
külföldön nem nagyon szokott érdekelni senkit, hogy milyen végzettséged van... inkább a referenciák, és a személyes szimpátia. (Angliában élek)
2011. okt. 7. 00:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell végzettség Angliában, betanítanak, miután felvettek.
2011. okt. 7. 00:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a válaszokat.Azért gondoltam, hogy kérhetnek, mert egy hirdetés a szemem elé került itt a neten és ott kértek ilyet.
2011. okt. 9. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a dolga egy

szoba asszonynak ?

2018. jún. 22. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!