Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Régen tanultam gyorsírást....

Régen tanultam gyorsírást. Szeretném ezt a tudásomat felfrissíteni. Vannak még ilyen tanfolyamok, vagy leckék? Talán önállóan is sikerülne, valamilyen on-line tanfolyam segítségével.

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nincs, mert mindenki diktafont használ vagy laptopot.
2009. szept. 9. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Sok féle program van.

pl:

[link]

Én egy időben az ASD-n tanultam.

Aztán később egy másik programmal, de már nem emlékszem a nevére.

De könyvből is lehet tanulni.

2009. szept. 9. 21:20
 3/8 anonim válasza:
Keress ilyen könyveket tuti találsz! :D
2009. szept. 9. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:
az ajánlott oldal gépírást oktat. én a gyorsírásra gondoltam, amit kézzel, és ceruzával csinálnak. :D
2009. szept. 10. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Sorry!
2009. szept. 10. 14:47
 6/8 anonim válasza:

Szia!

Én is régen tanultam gyorsírást, én is most kezdek megint gyakorolni, fogtam magam bementem egy papír- írószerboltba és vettem elsős füzetet meg ceruzákat és itthon leültem először másolni, aztán ha már beugranak majd hamarabb a rövidítések, akkor irány a tv elé ülni és írni amit ott hallok. Én ezt csinálom most, ha gondolod majd beszámolok később hogy hogy megy. Sok olyan szó van még amire hirtelen nem ugrik be rövidítés, de sebaj, fogom a nagy barna színű rövidítéskönyvemet, /amit annak idején megvettem a suliban és utána nézek a szónak/, ha nem találom, akkor irány a net, vagy úgy írom ahogy nekem a legkönnyebb.

Szerintem kezdetnek nem rossz, próbáld meg te is, remélem visszazökkenünk a gyorsírásba.

Üdv: Évi

2009. nov. 6. 13:47
 7/8 anonim válasza:
Debrecenben várhatóan tavasszal fog indulni gyors- és gépírás tanfolyam.
2012. dec. 11. 16:06
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Egy új honlap, ahol már 2 gyorsírás lecke fent van:

www.gyorsiras.5mp.eu

2013. febr. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!