Hol érdemesebb OKJ-s tanfolyamra jelentkezni, az EFEB-nél vagy a SZÁMALK-nál?
Figyelt kérdés
Idegenvezető tanfolyamot szeretnék végezni, és ez a kettő maradt fent a rostán. Ha ezeken kívül van egyéb javaslat, azt is szívesen fogadom.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2009. szept. 7. 00:10
1/7 anonim válasza:
EFEB-hez ne menj! Szemét tolvaj banda. Mikor kiléptem aztán oké,semmi akadálya.Aztán lapultak,egy csekket nem küldtek 1évig,hogy aztán behajtót küldhessenek ránk és 2x annyit fizettessenek ki velünk.mikor szóltunk hogy ez így nem korrekt,annyit mondtak,hogy törvényileg nincs akadálya hogy így csináljak
2/7 anonim válasza:
szerintem számalk, arról nem hallottam rosszakat. plusz az új épülete itt nyilt meg a közelünkben és mit mondjak... nagyon szépen megcsinálták.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem egyéb javaslatom lenne :D Én a Soter-ban végeztem. Szerintem nagyon hallgató-barát suli. A teljes neve azt hiszem Soter-Line OKtatási Központ. Ráadásul Budapesten van és simán megközelíthető.
Szóval gondold át, ha még aktuális :)
4/7 anonim válasza:
számalk is szar mert alapítványi iskola. lehúzás megy ott is
6/7 anonim válasza:
Én a Számalkba járok, szerintem jó suli. A másikat nem ismerem.
7/7 Sammy89 válasza:
Szia!
Nekem az EFEB volt a szimpatikusabb és szerencsére nem is csalódtam benne. Neked is csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!