Gyesen vagyok ilyenkor jelenkezhetek-e tanfolyamra a munkaügyiközponthoz? Nincs még szakmám, van-e valaki aki jár így tanfolyamra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 14:01
1/2 anonim válasza:
Amennyiben a gyermek elmúlt 18 hónapos és a tanfolyam nem haladja meg a heti 20 órát Igen. csak be kell jelentkezned és másnap már mehetsz is.
Nekem most angol és német *a*lapfokú tanfolyamot tudtak javasolni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat nagyon aranyos vagy mert a mközpontban még azt sem mondták hogy később mehetek.
Mikor jelentkeztél és melyik központnál? Bocsi hogy ílyen kiváncsi vagyok csak nem értem miért kaptam én semleges válszt miért titkolják.
2009. szept. 5. 20:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!