Ismeritek az NLP-t? Mi róla a véleményetek? Selfskills.hu tréningen ki járt?
Hello,
Én voltam tréningjükön és nagyon tetszett, sokat tanultam belőle. Máshol is tanultam már NLP-t, de ez tisztább és világosabb volt, ráadásul olyan dolgokat is megtanultam, amit a korábbi trénereim teljesen kihagytak valamiért, pedig practitionert végeztem. Szerintem nem mindegy ki a tréner. Én olyan tréningen voltam amit Varga Zoltán tartott. Kommunikációs tréning volt. Nekem nagyon tetszett.
A tréningjének itt a linkje:
Az hogy baromság lenne az Ericksoni hipnózis az egy nagyon nagy butaság! Nem is értem miért ír ide valaki aki, alapvető információkkal sincs tisztában!
üdv
SG
Egész jó az ericksoni hipnózis:)
Összességében: az erőforrásaidtól függ:) szerintem egy agykontroll+nlp bevezető+ericksoni I. (rövid) tanfolyam összességében mindenre elég:)főleg, ha utána átolvasod a magyar NLP irodalmat, ami pár hónap alatt megvan. Persze van trénerképző is, ami nagyon jó lehet, de "picit" drága:)
Igen ismerem, én a bevezetőt az NLP akadémián végeztem (Grinder irányzat - ez nekem kevésbé tetszett), ekkor érdeklődtem az NLP Intézetben, és ott el is végeztem az alapot és a mester tanfolyamot is, mert számomra sokkal jobban tetszett az általuk képviselt irány (Bandler-es). Akikről még hallottam az a New Code, róluk azonban nem tudok semmit.
Összességében az NLP Intézetet javaslom.
Mit szeretnél pontosan megtanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!