Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ismeritek az NLP-t? Mi róla a...

Nagy Nei kérdése:

Ismeritek az NLP-t? Mi róla a véleményetek? Selfskills.hu tréningen ki járt?

Figyelt kérdés

#NLP #Selfskills
2013. jan. 16. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem érdekes és hasznos az NLP, de az említett tréninget nem ismerem.
2013. jan. 16. 11:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Te voltál már ilyen tréningen? Hol? Kinél? Én most készülök a Selfskillsesre február 22-24-én.
2013. jan. 16. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Tréningen nem voltam, de több könyvet is olvastam a témában.
2013. jan. 16. 12:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Ericssoni Hipnózis?
2013. jan. 16. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Baromság.
2013. márc. 10. 18:17
 6/8 anonim válasza:

Hello,

Én voltam tréningjükön és nagyon tetszett, sokat tanultam belőle. Máshol is tanultam már NLP-t, de ez tisztább és világosabb volt, ráadásul olyan dolgokat is megtanultam, amit a korábbi trénereim teljesen kihagytak valamiért, pedig practitionert végeztem. Szerintem nem mindegy ki a tréner. Én olyan tréningen voltam amit Varga Zoltán tartott. Kommunikációs tréning volt. Nekem nagyon tetszett.

A tréningjének itt a linkje:

[link]

Az hogy baromság lenne az Ericksoni hipnózis az egy nagyon nagy butaság! Nem is értem miért ír ide valaki aki, alapvető információkkal sincs tisztában!

üdv

SG

2013. ápr. 19. 14:53
 7/8 anonim válasza:

Egész jó az ericksoni hipnózis:)

Összességében: az erőforrásaidtól függ:) szerintem egy agykontroll+nlp bevezető+ericksoni I. (rövid) tanfolyam összességében mindenre elég:)főleg, ha utána átolvasod a magyar NLP irodalmat, ami pár hónap alatt megvan. Persze van trénerképző is, ami nagyon jó lehet, de "picit" drága:)

2013. nov. 28. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen ismerem, én a bevezetőt az NLP akadémián végeztem (Grinder irányzat - ez nekem kevésbé tetszett), ekkor érdeklődtem az NLP Intézetben, és ott el is végeztem az alapot és a mester tanfolyamot is, mert számomra sokkal jobban tetszett az általuk képviselt irány (Bandler-es). Akikről még hallottam az a New Code, róluk azonban nem tudok semmit.

Összességében az NLP Intézetet javaslom.

Mit szeretnél pontosan megtanulni?

2016. febr. 18. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!