Az van, hogy politikus szeretnék lenni. Ilyen irányba akarok haladni?
Na te hát ezt, hogyan valósíthatnám meg?
Mit kell, s kéne tanujak középiskolába?
Informatikát, spanyolt illetve angolt tanulok a szakközépiskolámban, a kérdésem itt az ez jelenleg megfelel...vagy jó ez, így info?
16 éves/ vagyok egyébként, 4 éves a szakközépiskolám, jelenleg 10.-k
évfolyamon vagyok az átlagom 4,6..(majd
javitok!
Történelemből , valamint irodalom tantárgyból
jó vagyok, szeretem nagyon egyben örömmel tanulom, ezt a két tantárgyat.
Úgy gondolom jogi pályára szeretnék tovább menni , vagy politológiára, a kérdésem a kettő közül melyik jobb? Ha politikus"" akarok"" lenni melyikre érdemes menjek? Érettségi után tegyek le , valamilyen szakmát? Érdemes vagy egyből egyetemre menjek? Én úgy gondolom ha egy szakmát megtanulok, az azért jó ha megvan én a pénzügy és számlaátviteli ügyintézőt végeznem el? Ez jó ötlet vagy haggyam inkább? És ha ez az okj...meglenne utánna mennék jogra vagy politológiára de akk melyikre mennyek végezzek el előtte okj-t? Ha elvégezném az okt-taz + két év! Amigára meglenne 20 éves lennék...na szerintetek h legyen? És ha ez megvan hogyan lehetek politikus?A véleményeteket írjátok le...
légszives ha valahol nem jó a meglátásom, azt is!!
És ha valamiben nem értettek velem egyett írjátok le!
Előre is köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!