Hova menyek ha szinkronszínész akarok lenni? 12/l
Szia!
Ha teheted, színművészeti egyetemre színművész szakra.
De ez egy művészeti ágak közötti terület, nem vezet oda a színiakadémián kívül más iskola. Én végeztem egy szinkronszínész szakot felnőttoktatási suliban (érettségi után lehet menni), de nem ér semmit a papír. Ugyanúgy, ahogy minden diplomával a kézben is meg kell harcolni minden munkalehetőségért.
Gyerekként (IS) csak úgy lehetsz szinkronos, ha van egy ismerősöd, aki pont Rád gondol, amikor Rád illő karakterben éppen hiány van. De rengetegen nyüzsögnek ezen a fronton, nem szokott lenni hiány.
be a nyelvtanórára.
de komolyan, meg irodalomra is.
a többivel szerintem még ne nagyon foglalkozz.
"Gyerekként (IS) csak úgy lehetsz szinkronos, ha van egy ismerősöd, aki pont Rád gondol, amikor Rád illő karakterben éppen hiány van."
Nem egészen, bár sajnos a rádió gyerekstúdiója már megszűnt. Onnan elég sokat válogattak annó.
(Én is így kerültem be 1-2 filmbe gyerekként.)
Bár kicsit tényleg érezhető volt, hogy protekció nélkül nehezebb a dolog, de nem lehetetlen.
Csak sajnos az ilyen hasznos helyek szépen szűnnek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!