Basszusgitározni szeretnék megtanulni, teljesen kezdő vagyok. Kiskőrösön vagy környékén keresek tanárt, aki tud légyszi segítsen?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 13:41
1/3 Bethlen Gábor válasza:
basszus gitározni nem tanár kell hanem érzék és kellő ambició ha te tényleg basszusozni akarsz akkor annak jönnie kell az alapot meg netröl is meg tudod tanulni és ennyi 3és fél éve csinálom de nekem megy és nem kellett tanár nézz sokat jazz és funk ot és meg lessz az ihlet ne félj a hangszertöl ja meg cliff burtont még:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) eddig magam tanultam gitározni, könyvekből meg a netről, szerintem elég jól megy. azért gondoltam tanárra, mert avval egyszerűbb lenne. köszi szépen a segítséget, utánanézek
2012. nov. 19. 06:48
3/3 anonim válasza:
Egyik rokonom tud basszus gitározni, zenekarban is játszik. Megkérdezem tőle, hogy vállal-e tanítás. Mennyi pénzért járnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!