Elsősegélyvizsgán mit kell csinálni, milyen feladatok vannak? Mindenkit átengednek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 20:34
1/1 anonim válasza:
háát, kötelező gyakorlat a stabil oldalfekvés, meg az újraélesztés, meg vannak szituációs gyakorlatok(A rész), meg egy elméleti rész, amihez tartozhat gyakorlat is( B rész), pl. mikor alkalmazzuk a sokk-fektetést és mutasd is be (nekem ez volt :D) sztem nem nehéz, elmész egy tanfolyamra, és ott simán megtanulod a 2 kötelezőt, meg kidolgozzátok az elméleti részeket is
maga a vizsga se nehéz, bár a vizsgáztatón is múlik, nekem pl. egy csomót kérdezgetett, hogy hogyan és meddig kell csinálni ezt meg azt, de a végén mindenkit átengedett :D
bár hallottam olyanról is, hogy kb. mindenkit meghúznak, és nagyon szigorúan veszik
a jogsihoz kell? hol fogod lerakni?
remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van még,írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!