Átengednek szóbelin? Nem ragad meg semmi, hiába tanulok!
Kínozd még magad érettségiig, sokszor az a plusz tíz perc rengeteget számít! Egyébként amit most tanulsz, azt a tanár ha olyanja van, ügyes kérdésekkel kiszedi belőled, de ha nem tanulod meg, akkor még erre sem lesz esélyed.
Az meg, hogy átengednek-e, rengeteg dologtól számít. Ha nyilvánvaló, hogy tojtál az egészre, akkor valszínűeg nem.
Szerintem ha négyes átlagod volt, akkor van akkora tudászsinted, hogy nem lesz baj.
Szerintem csak Te érzed, hgy nem tudsz semmit, mert baromira majrézol.
A lényeg, hogy minden tételt tudj érdemben elkezdeni, és hidd el, hogy a pedagógusoknak sem az a céljuk, hogy megbuktassák a diákokat az érettségin. Főleg nem azokat, akiknek előtte 4-es eredményei voltak.
És ami fontos, hogy a vizsgán ha nem is jut eszedbe a tételről sok dolog, akkor se add fel, lássák rajtad, hogy akarod. Nem szabad lemondóan beletörődni azzal a felkiáltással, hogy "én ezt úgy sem tudom".
Ne parázz, hanem ebben a pár napban még tanulj annyit amennyit tudsz, és hidd el nem lesz baj.
Érdekes dolog, de amikor az ember kihúzza a tételt, akkor szokott megnyugodni, mert akkor már csak arra az egy témára kell koncentrálnia. Olyankor sokminden eszünkbe szokott jutni - valahonnana a hátsóagyféltekéből egyszer csak előbukkannak az információk....
Meglátod utólag majd Te is igazat adsz. :)
Jelentkezz, ha túl leszel rajta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!