Nehéz megtanulni akusztikus gitározni? Mennyi idő elsajátítani az alapokat? Autodidakta módon tanulható? Mennyibe kerül egy akusztikus gitár? Használtan is lehet venni?
Aktív gitár, nem akartalak megsérteni, ne vesszünk most össze ezen :D szerintem ahogy egy zenész a hangszeréhez nyúl, és elkezd játszani, fél perc alatt már át lehet élni, hogy mekkora kontaktusa van a hangszerrel. és ezért mondtam, hogy Kurt Cobainnál ez majdnem 0. de nyilván lehet szeretni az egyéniségét, a stílusát, de a listára való felkerülést azért érzem túlzásnak, mert millió jobb gitáros van. Pl mint említettem, Petrucci. biztos neked is vannak olyan kedvenc gitárosaid, akiket többre tartasz a listán szereplőknél, és még megsem említik őket. Magyarország is tele van jó zenészekkel, pl szerintem Lovrek Krisztián, vagy mondjuk főleg Birta Miki többet tud a zenéről mint a lista 90%-a. de még hozhatnék fel példákat, ezen viszont ne vesszünk össze :D
13. válaszoló, valóban csodálatos, még nem ismertem ezt a gitárost, de mondhatni tökéletes, beleköthetetlen:) úgyhogy ha nem sértődik meg senki, én az ő koncertjére mennék inkább, mint mondjuk egy Rolling Stones-ra :D
kár hogy az Aranujezi gitárversenyről nincs jobb minőségű felvétel, azt nagyon szívesen hallgatnám egy jó minőségű videón
Lovrek Krisztián egy vicc, őt inkább ne emlegessük. :D
Magyar gitárosok közül nálam inkább Lukács Peta vezeti az élmezőnyt.
Lovreknek a stílusa igazából annyira nem is, de ez a videó nagyon megfogott, azért említettem őt:
http://www.youtube.com/watch?v=QVuRye3WGvU&feature=relmfu
de igen, Lukács Peta is sokkal színvonalasabb mint a világsztárok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!