Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Egy újságíró-nak milyen...

Egy újságíró-nak milyen esélyei lennének ma?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy megtudna-e élni? Hallottam már olyat hogy ha jók az ismerősei akkor igen,meg hogy tömegszakma és csak a legjobbak tudnak elhelyezkedni.De ezeket félretéve milyen színvonallal tudna megélni?Jól keres egy kezdő újságíró,vagy csak egy tapasztalt de nem magasabb beosztású?

2012. szept. 25. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a cikkírás mellé mindenképp keresniük kell egy másik szakmát, mert ez csak jövedelemkiegészítő állás lehet. Meg nem árt az se, ha egy bizonyos "valláshoz" tartozol, ha érted, mire célzok.
2012. szept. 25. 19:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Értem,szóval az újságírás mellé kell valami szakma is nekik.
2012. szept. 28. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!