Mi a különbség az újságíró I. és az újságíró II. között?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 11:15
1/8 anonim válasza:
Ez nem hivatalos forrás, de én úgy tudom elképzelni hogy az I. egy "sima" "mezei" újságíró, bent csücsülsz az irodádban és írod a saját cikkeidet, a II. pedig tudósító, aki azért fel is deríti a terepet és tájékozódik az ügyről majd nyilvánosságra hozza.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi, azért még várok válaszokat :$:)
2010. aug. 11. 11:26
3/8 anonim válasza:
Ezt így konkrétan em tudom, de ha tanfolyamról van szó (OKJ-s), akkor az I. a középfokú, a II. a felsőfokú.
4/8 anonim válasza:
Hát, mivel nekem Újságíró I. van és érettségire épült, és felfokúnak számít, akkor a II. a középfokú.
5/8 anonim válasza:
Ja, és még valami, nincs olyan, hogy "sima mezei újságíró" ! A médiában dolgozó sikeres újságírók, riporterek stb. vagy más területen diplomáztak, vagy nincs is diplomájuk, de még csak tanfolyamot sem végeztek. Jókor voltak jó helyen, meg az élet volt az iskola.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. aug. 14. 14:33
8/8 anonim válasza:
az egyik I. a másik pedig II.! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!