Milyen legyen a tanár? Fiatalok! Mi az elvárásotok egy korrepetáló magántanártól?
Figyelt kérdés
Szigorú legyen, vagy laza és közvetlen? Csak a tantárgyról beszéljen, vagy más témában is el lehessen vele beszélgetni? Ötvenöt éves egykori rocker az illető, és fizika a tantárgy.2012. szept. 20. 19:41
1/8 anonim válasza:
Legyen tanári gyakorlata és attitűdje, és ne a GYIK-ról akarja begyűjteni és mással kitaláltatni.
2/8 A kérdező kommentje:
Rosszindulatú és lelki szegénységre valló válaszodat nem minősítem, és köszönöm, bár sz@rt sem ért.
2012. szept. 21. 16:48
3/8 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy szigorú ne legyen, de követelje meg, hogy az illető készüljön, tehát legyen következetes. Volt szigorú magántanárom, egyszer voltam nála, az volt az első és utolsó alkalom.
Én azt mondanám, hogy legyen türelmes, ne röhögje körbe a diákot, ha butaságokat mond a tanagyaggal kapcsolatosan és legyen rugalmas, ne érezze feszélyezve magát az ember vele.
Pláne a fizika megértetéséhez kell kötélidegzet, de szerintem jó fj lehetsz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Te is jó fej lehetsz! :))
2012. szept. 27. 21:12
5/8 anonim válasza:
Ennyi inteligenciád lehetne, hogy a szakmáddal kapcsolatban nem egy ilyen oldalon kérdezősködsz, bár bölcsész vagy mentél volna más karra:D. A válaszodra visszatérve viszont, ez társaságtól függ. Az első benyomás segít. Ha látod hogy aljasak, neked is annak kell lenni.
6/8 anonim válasza:
Na, mindjárt megkapod te is a nulla százalékot meg a személyeskedő beszólást... Ide a rozsdás bökőt, hogy a kérdező nem egy gyakorlattal rendelkező tanár, mert azoktól nem telik ki ilyen kérdés, azok tudják, hogy viselkedjenek.
7/8 A kérdező kommentje:
# 6/6 Időpont ma 20:07
Eddig nem pontoztam senkit, most rányomok mindenkire egy zöldet, hogy jobban aludj! :)
Gépészmérnök vagyok, és szaktárgyakból kezdtem korrepetálni néhány leendő kollégát pedagógiai ismeretek csekély birtokában. Berágtam az első válaszodon, de semmi baj.
2012. okt. 11. 20:36
8/8 anonim válasza:
Pedig nem volt benne rosszindulat: ez a válasz a kérdésedre. De mindig örülök, ha valaki komplett személyiségrajzot képes készíteni rólam egy mondat alapján, amit nem úgy szeretett volna hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!