Most hogy nincs már rutin vizsga, csak forgalmi, nem is megyünk gyakorló pályára?
Figyelt kérdés
Vagy alapból először ott ül az ember autóba, és csak bizonyos számú óra után mehet forgalomba? Hogy működik most ez?2012. aug. 25. 20:55
1/7 anonim válasza:
Az oktató dönti el.
Elsőre tuti a tanpályán fog vinni.
Szép is lenne valakit kiküldeni a forgalomba úgy, hogy még el sem tud indulni az autóval.
2/7 anonim válasza:
Engem először egy nem túl forgalmas parkolóba vitt az oktatóm, és mivel jól ment, ezért a második órán már forgalomba mentem. Hivatalosan a kilencedik óráig van az alapoktatás.
3/7 flora08 válasza:
Hivatalosan tényleg úgy van, hogy a kilencedik óra után mehetsz ki a forgalomba, az oktatód fogja eldönteni, hogy kimentek-e vagy sem. Én a második óra után hazavezettem. Vezettem...az túlzás, bénáztam hazáig:D A harmadik órán meg kimentünk egy nagyon nagyon kicsi forgalmú útra a városon kívül, hogy fel tudjak váltani négyesig aztán visszaváltogatni (mert a rutinpályán ehhez nem volt elég hely.) A parkolásokat és egyéb manővereket ott fogod először gyakorolni, aztán majd a forgalomban is.
4/7 anonim válasza:
Abszolút nincs már rutinvizsga?Nekem valaki azt mondta,hogy lényegében van,csak nem külön,hanem együtt a forgalmi vizsgával.Akkor melyik az igazság?
5/7 anonim válasza:
Rutinvizsga 2012. januárjától megszűnt, a korábbi rutinpályás feladatokat most már a forgalomba kell végrehajtani.
6/7 anonim válasza:
utolsóval egyetértek mivel most gyakorlom a rutint és az oktatóm is elmondta,hogy úgy van forgalomba kell csinálni
7/7 anonim válasza:
Az én oktatóm mindenkit kivisz azonnal forgalomba. Első alkalommal csak itt a mi kis apró városunkban kacsáztunk. Második alkalommal már Budaörsre és Érdre is én vezettem.
De Budapesten belül azért ez nem feltétlen szerencsés.
Egyébként nagyon nagy marhaságnak tartom ezt. Mert nő létemre nem tartoztam a béna tanulok közé, mert már vezetgettem előtte is. De a parkolásnál az az igazi szerencsétlen béna nő vagyok. És nekem direkt jól jött volna a rutinpálya, hogy bójákat borogassak, és akkor talán előbb rájöttem volna a lényegére. Bár hagyjuk meg az oktató sem törte magát, hogy megtanítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!