Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Forgalmi vizsgán hányszor...

Forgalmi vizsgán hányszor buktál meg és miért? Hanyadra sikerült a vizsga?

Figyelt kérdés
Én most vagyok túl az 1. vizsgán, bukta. Mert túl izgultam a parkolást...
2012. máj. 8. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Forgalmin egyszer se, egyetlen megjegyzése volt a vizsgabiztosnak, hogy ne vezessek ennyire gyorsan. Ha tudsz vezetni, nem tudom hogy lehet megbukni saját hibából...
2012. máj. 8. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Én egyszer buktam meg, másodjára már sikerült. Elnéztem egy táblát, illetve sávváltásnál nem néztem szét. De mióta megvan a jogsim nem vétek ilyen hibákat.
2012. máj. 8. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
kocsival először megbuktam, motorral szintén. Utána átengedtek, hibapont nélkül.
2012. máj. 8. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer véreztem el. Nagyon ideges voltam, és sok kis hibát követtem el. Néhányszor megfogta a kormányomat. Már az első kormány megfogásnál tudtam, hogy nekem annyi. Utána már megnyugodtam. Másodszorra sikerült, nagyon laza voltam. Kisebb városban volt a forgalmi vizsgám. Meg délben volt, és nem volt akkora forgalom. Ez úgy fél éve volt, azóta nem hajtottam, mert megutáltam. Majd egyszer!
2012. máj. 8. 13:15
 5/6 anonim válasza:
82%
Elsőre megvolt minden, egyedül M kategóriából húztak meg forgalomban egy biciklis miatt, de az már 4 éve volt. Azóta letettem az A1-et és már több mint 1 éve a B kategóriát. Autónál átengedtek, viszont mondták, hogy nem kéne bambulnom annyit... azóta balesetmentesen vezetek, alsóhangon 12000km-t magam mögött hagyva, viszont még csak most kezdődik a nyár és pörögni fog a kilométer.
2012. máj. 8. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A KRESZ elsőre sikerült, a rutinon 1x buktam, mert Y megfordulásnál nem néztem kellően hátra.. :S Nagyon kivoltam, életem első bukása volt (18 évesen) Következő alkalommal ment.

Városin is először megbuktattak, mert összejöttek a pontok :( De a legközelebbi sikerült, el sem akartam hinni, hogy nem látom többé a köcsög oktatómat!!! XD

Azóta sokat vezetek városban is, balesetmentes vagyok (kopp-kopp-kopp) és megbízható :)

2012. máj. 11. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!