Ha 1x 72 ponttal átmentem az itthoni teszt vizsgán KRESZből, akkor van esélyem, hogy hnap a vizsgán is átmegyek?
Figyelt kérdés
webkresz.hu-n töltöttem ki kód nélkül 4x, 4-jére lett sikeres, de az utolsó tesztnél már rengeteg olyan kérdés volt ami a korábbiakban is és félek, hogy hnap a hatósági vizsgán más program lesz és más kérdések lesznek, igen csak kételkedem abban, hogy átmegyek :(2012. aug. 13. 15:22
1/5 anonim válasza:
Miért nem készültél rá?
Én egy szót nem tanultam rá, csak kb. 1000x kitöltöttem a teszteket...
Ha 1x mentél át a 4-ből, van arra esélyed, hogy megbukj, igen nagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek :(
2012. aug. 13. 15:37
3/5 anonim válasza:
Egyébként csak annyit tudok tanácsolni, hogy tanulj. Töltögesd egész nap a teszteket egymás után, akkor még van remény.
4/5 anonim válasza:
Elolvastam alaposan a könyvet 1x, végignyomtam az összes kérdést és vagy 20 tesztet, lazán átmentem... Mindezt egy nap alatt.
5/5 anonim válasza:
Általában szereti feldobálni az azonos teszteket, ha egy gépen csinálja az ember. Nézd meg a kérdéseket témakörökre lebontva, hasznosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!